PALCO24 LED08 DVB-T2/S2 HEVC

Image
Image
Dubbele tuner, dubbele functie!

De eerste regel van HD TV 3° generatie gekenmerkt door een dubbele tuner, DVB-t (DVB-T2) en satelliet (DVB-S2) beide H. 265/HEVC tot 10 bits die combineert technologie en gebruiksgemak. De TV is het centrum van het huisvermaak met honderden terrestrische en satelliet kanalen, zowel de Italiaanse als de buitenlandse, betalen of gratis in HD.
Compatibele Mediaset Premium

De CI-sleuf + biedt maximale compatibiliteit met gecertificeerde Mediaset Premium om de ervaring en de kwaliteit van visie te verbreden.

Eenvoudige installatie, gemakkelijk!

De lijn van TV podium LED08 verschilt in de extreme eenvoud van installatie en configuratie. Na twee keer bij het aandrijven van de TV en druk op "OK" knop, gaat de TV automatisch verder met het scannen van digitale aardse kanalen door ze te plaatsen op een logische manier dankzij LCN. De ""-standaardmodus worden geladen, biedt satellietkanalen als voorinstellingen voor de Italiaanse zenderlijst.
Image
24 inch TV met Hotel modus

Hotel Mode functie kunt u definiëren de maximumwaarden van audio, het kanaal volume instellen en bepalen wanneer u zet hem op en selecteer de bron-signaal. Het is bijzonder geschikt voor de hotels, omdat het voorkomt gebruikers toegang krijgen tot meer geavanceerde functies zoals channelbeheer menu dat.
SCR/Unicable compatibiliteit

Volledige gamma fase LED08 is compatibel met het SCR/Unicable verbeteren bereik en afzonderlijk maximaal 4 tuner met één satelliet fell beheren. Bijvoorbeeld, u kunt uw TV aansluiten en een lus om rechtstreeks naar een decoder (dat wil zeggen mijn hemel decoder) met dezelfde kabel.

Uw programma's en films met u

Dankzij 12V voeding, kunt u PALCO24 gebruiken buiten het huis in vouwwagens, Campers, vrachtwagens, boten, enz.
Image
Tuner sat DVB-S2
Met kanaal lijst tivùsat voorgeladen en aggiormabile


Image
LCN
Automatisch sorteren kanalen
Image
Compatibile CAM CI+
Compatibile CAM HD TELE System certificate tivùsat e Mediaset Premium
Image
Unicable SCR
Delen van het signaal tussen meerdere tuner met slechts één kabel
Image
Media Player
Afbeelding-, audio- en video mediaspeler via USB


Image
Dubbele besturing
Standaard + vereenvoudigde
Image
Hotel mode
Verhindert onopzettelijke wijzigingen TV-instellingen