LCO19 LED09 DVB-T2/S2 HEVC

Image

Dubbele tuner, dubbele functie!

Image
De HD TV 3° generatie gekenmerkt door een dubbele tuner, DVB-t (DVB-T2) en satelliet (DVB-S2) beide H. 265/HEVC tot 10 bits die combineert technologie en gebruiksgemak. De TV is het centrum van het huisvermaak met honderden terrestrische en satelliet kanalen, zowel de Nederlandse als de buitenlandse, betalen of gratis in HD

Compatibel Joyne

Image
Compatibel Joyrn

De CI-sleuf + biedt maximale compatibiliteit met gecertificeerde Joyne en Mediaset Premium om de ervaring en de kwaliteit van visie te verbreden.
Eenvoudige installatie gemakkelijk

De lijn van TV podium Trisha280ca verschilt door zijn extreme gemak van installatie en Setup. Na twee keer bij het aandrijven van de TV en druk op "OK" knop, gaat de TV automatisch verder met het scannen van digitale aardse kanalen door ze te plaatsen op een logische manier dankzij LCN. De ""-standaardmodus worden geladen, biedt satellietkanalen als voorinstellingen voor de Italiaanse zenderlijst.

Hotel Mode "full version"

Image
Hotel Mode functie kunt u definiëren de maximumwaarden van audio, het kanaal volume instellen en bepalen wanneer u zet hem op en selecteer de bron-signaal. Het is bijzonder geschikt voor de hotels, omdat het voorkomt gebruikers toegang krijgen tot meer geavanceerde functies zoals channelbeheer menu dat.

SCR/Unicable compatibiliteit

Volledige gamma fase LED08 is compatibel met het SCR/Unicable verbeteren bereik en afzonderlijk maximaal 4 tuner met één satelliet fell beheren. Bijvoorbeeld, u kunt uw TV aansluiten en een lus om rechtstreeks naar een decoder (dat wil zeggen mijn hemel decoder) met dezelfde kabel.

Films en shows met u

Image
Dankzij 12V *, kunt u PALCO19 buiten het huis in vouwwagens, Campers, vrachtwagens, boten, enz.

* 12 V sigarettenaansteker-adapter met kabel 1, 5 m optioneel
Art. 58040111-code EAN 8051511390830